Νέα

Πρόσκληση στην 1η διαδικτυακή συνάντηση των εθελοντών του προγράμματος Help the People

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ HELP HELLAS 
Σάββατο 30/10/21 19:00 μέσω zoom

Aπό το Μάρτιο του 2020, συνεργαζόμαστε με την ακαδημία εθελοντισμού HELP HELLAS, στο πρόγραμμα HELP the PEOPLE, παρέχοντας στους συνανθρώπους μας, στήριξη,  εμψύχωση, ενδυνάμωση , ώστε να βιώνουν ασφάλεια, να βιώνουν το παρόν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις αλλαγές που απαιτούνται,τις προκλήσεις  που καλούνται να υπερνικήσουν.

H συνεργασία αυτή συνεχώς βελτιώνεται και έχει ήδη προχωρήσει στην συνδιαχείριση, για τον συντονισμόδιαχείρισηπροώθηση και διεκπεραίωση των εισερχομένων αιτημάτων στην πλατφόρμα του site της helphellas για το Πρόγραμμα HelpThePeople.

Αυτό το Σάββατο 30/10/2021 ώρα 19:00 έως 20:15 θα γίνει η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των εθελοντών του προγράμματος, για να γνωριστούμε,  να μάθουμε περισσότερα για το έργο της ακαδημίας εθελοντισμού και να ενημερωθούμε για τις επόμενες κοινές μας δράσεις. 

Η εκδήλωση αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους εθελοντές στο μητρώο εθελοντών του Help the people.   Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στη συνάντηση, χρειάζεται να εγγραφείτε εδώ:

********
➡️ Γραφτείτε και εσείς στο Δίκτυο μας ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ HELPHELLAS ως Εθελοντές Κοινωνικής Υποστήριξης και ελάτε να ενώσουμε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν με αυτούς που θέλουν βοήθεια !
https://helphellas.org/θέλω-να-βοηθήσω
********

H Φαίη Δεμέστιχα (fvdemesticha@gmail.com)  συντονίζει και τη δική μας ομάδα εθελοντών και το πρόγραμμα Help the People, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της για διευκρινήσεις, απορίες.

Είναι υπέροχο να υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Η συσπείρωση και η γνωριμία των εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, είναι μία εμπειρία μοναδική. Κάποια μέλη ήδη γνωρίζονται μεταξύ τους. Επιθυμία μας είναι να συναντηθούμε όλοι μαζί. Να συνδεθούμε όλοι με όλους. Άλλωστε σκοπός του HELP the PEOPLE είναι να ενώσουμε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν με αυτούς που θέλουν βοήθεια. Είναι δυνατόν λοιπόν να μη γνωριζόμαστε μεταξύ μας όσοι είμαστε πρόθυμοι να “βοηθήσουμε” τους άλλους;

Στόχος της πρώτης μας αυτής διαδικτυακής συνάντησης είναι η ενημέρωση, μία σύντομη παρουσίαση του οράματος, παρουσίαση των εκπροσώπων των συνεργαζόμενων φορέων του HCCMA και του ΚΠΕΠ, καθώς και ενημέρωση για πεπραγμένες δράσεις αλλά και μελλοντικές, ανταλλαγή ιδεών και γνωριμία μελών.

Είναι όμορφο να αισθανθούμε μέλη μία μεγάλης οικογένειας που συνδέεται μεταξύ τους με αισθήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης για όλους εκείνους που θέλουν και χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Δηλώστε συμμετοχή στο info@helphellas.org μέχρι 27/10 για να λάβετε το zoom link.

H παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αρχίσει ένα όμορφο πρωτόγνωρο ταξίδι στην προσφορά του οργανωμένου κοινωνικού εθελοντισμού είτε στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης, είτε στην κατ’ οίκον υποστήριξη, με διαχρονικό σκοπό να απαλύνουμε και να αμβλύνουμε καθημερινά προβλήματα συνανθρώπων μας είτε από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές, είτε μέσα από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.

Υ.Γ. Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε στη σελίδα μας στο Facebook τυχόν ανακοινώσεις και σας προτρέπουμε να την προωθήσετε και να προσκαλέσετε φίλους σας να την ακολουθήσουν. https://www.facebook.com/HelpthePeoplehellas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *