«Πώς να κάνεις εύκολα και απλά online video με το κινητό σου» από την Χριστίνα Δουκουζγιάννη, δημιουργό του καναλιού Make Video Greece

Χθες Τρίτη 14/7/2020 πραγματοποιήθηκε ένα εξειδικευμένο διαδραστικό webinar αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη και τους φίλους του HCCMA!


Η Χριστίνα Δουκουζγιάννη μας εξήγησε με το δικό της αναλυτικό και ξεκάθαρο τρόπο τα πάντα γύρω από τα videos!  Πως να συνδέεσαι με το κοινό σου, πως να κάνεις βίντεο, πως να βρίσκεις ιδέες για το περιεχόμενό σου, γιατί να έχεις κανάλι στο youtube.

 

Οι συμμετέχοντες στο διαδραστικό webinar έμαθαν:

  • Γιατί το να κάνουν online video είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αυξήσουν το κύρος τους ως coaches/mentors/σύμβουλοι.
  • Πώς να ξεπερνούν την αμηχανία και τον φόβο της έκθεσης στην κάμερα.
  • Πώς να βρίσκουν έξυπνες ιδέες για βίντεο.
  • Πώς να χρησιμοποιούν απλό εξοπλισμό για να δημιουργούν βίντεο με το κινητό τους.
  • Γιατί τo να αναπτύξουν το κανάλι τους στο YouTube είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ελκύουν μια σταθερή ροή νέων πελατών.


Ευχαριστούμε θερμά τη Χριστίνα Δουκουζγιάννη και το κανάλι Make Video Greece για την προσφορά αυτού του εξαιρετικού workshop!

Το κανάλι Make Video Greece δημιουργήθηκε το 2017 από την Χριστίνα Δουκουζγιάννη και σήμερα έχει ξεπεράσει τους 30.000 συνδρομητές. Η ίδια έχει πιστοποιηθεί από το YouTube στη στρατηγική περιεχομένου βίντεο (Video Content Strategy).
 
Με μεθοδικότητα και ενθουσιασμό η Χριστίνα εκπαιδεύει, coaches, συμβούλους και trainers να αποκτήσουν άνεση στην κάμερα, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού τους και να έλκουν νέους δυνητικούς πελάτες δημιουργώντας το δικό τους κανάλι στο YouTube.

 

Περισσότερα για την κα Δουκουζγιάννη θα βρείτε στο:
👉YouTube: https://www.youtube.com/makevideogreece
👉Instagram: https://www.instagram.com/makevideogreece/
👉Linkedin: https://www.linkedin.com/in/christina-doukouziani/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *