Αννίτα Καγκάλου

Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης, Master Life Coach, Therapist, Σκηνοθέτης

Τίτλος Εισήγησης

Γίνε ο Ήρωας της Ζωής σου. Βιωματική τεχνική για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, αυτοεκτίμησης και αυτοέκφρασης με τη μέθοδο του Αυτοσχεδιασμού

 

Περίληψη εισήγησης

Μια διαδραστική εισήγηση για το πώς μπορεί ο καθένας από εμάς να δημιουργήσει για τον εαυτό του και μέσα από αυτόν, ένα ξεχωριστό πρότυπο δύναμης και αυτοπεποίθησης που να εμπνέει τον ίδιο αλλά και τους άλλους. Έναν μοναδικό ήρωα που ασυνείδητα κρύβει μέσα του και που ζητάει να βγει στην επιφάνεια και να εκφραστεί, πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ότι στοχεύει.
Πρόκειται για μια βιωματική- ολιστική εμπειρία μέσα τεχνικές Δραματοθεραπείας – Υποκριτικής βασισμένη στον Αυτοσχεδιασμό, κεντρίζοντας μέσα από τις αισθήσεις τη μνήμη και τη φαντασία και ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το νοητικό, συναισθηματικό, σωματικό πεδίο.
Ένα υπέροχο γλυκό «σοκ»αφύπνισης των κρυμμένων δυνατοτήτων που όλοι κουβαλάμε, και που με τη βοήθεια της συγκεκριμένης πρακτικής εξάσκησης μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε και να συνειδητοποιήσουμε.
Τη συγκεκριμένη τεχνική την εισηγούμαι τα τελευταία 20 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με την Αυτοβελτίωση και πράγματι οι συμμετέχοντες «βλέπουν τη διαφορά».

 

Βιογραφικό

Η Αννίτα (Άννα) Καγκάλου είναι Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης Master Life Coach Therapist.

Απόφοιτος της Ακαδημίας Αυτοβελτίωσης Mindvalley (USA).

Απόφοιτος της Ακαδημίας Συμβουλευτικής και συμπληρωματικών θεραπειών Kew Academy (UK)

Πιστοποιημένη επαγγελματίας NLP Life Coach από το Αμερικανικό Συμβούλιο NLP (ABNLP)

Πιστοποιημένη επαγγελματίας Master Life Coach από την Αμερικανική Ένωση NLP (American Union NLP)

Πιστοποιημένη επαγγελματίας NLP Master Life Coach από την Αμερικανική Ένωση NLP (American Union NLP)

Πιστοποιημένη επαγγελματίας Advanced Life Coach από την Ακαδημία Clearing Beliefs Academy (USA).

Πιστοποιημένη επαγγελματίας Hypnotist από την Ακαδημία American Alliance of Hypnotists

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Διομήδη Φωτιάδη, όπου μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως καθηγήτρια Υποκριτικής για αρκετά χρόνια.

Υπήρξε Δημιουργός – Διευθύντρια της Πειραματικης Σκηνής και του Ερευνητικού Ανυψωτικού Θεάτρου Εργαστηρίου Teatro Piccolo στην Αθήνα.

Σκηνοθέτης αρκετών παραστάσεων ανάμεσα στις οποίες και της μουσικοθεατρικής Παράστασης « Για την Αγάπη και την Ελπίδα», μια Φιλανθρωπική εκδήλωση για την Κιβωτό του Κόσμου, το κείμενο της οποίας υπογράφει η ίδια.

Υπήρξε αναπληρωματικό μέλος του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Υπήρξε Πρωτεργάτρια και συντονίστρια Εμψυχωτικών Σεμιναρίων στον πολυχώρου Τέχνης και Αυτοέκφρασης Μικρό Πολυτεχνείο.

Υπήρξε συνδημιουργός με τον ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή Ιωάννη Αυγουστατο, και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Αφυπνιστικού Θεάτρου (πνευματικός ακτιβισμός)

Συγγραφέας του ποιητικού μονολόγου «Χωρίς να ξέρουμε Γιατί» εκδόσεις Αρχέτυπο.

Είναι μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Θεραπευτών συμπληρωματικών θεραπειών CTAA, και του Ελληνικού Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδος HCCMA.

Στον τομέα της  Αυτοβελτίωσης  δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ η ενασχόλησή της με το αντικείμενο πλησιάζει τα 30 χρόνια έρευνας.