Βαγγέλης Γερογιάννης

Δημοσιογράφος, Coach, Συγγραφέας

Τίτλος Εισήγησης

Αλλάζω σκέψη, αλλάζω ζωή (mindset)

 

Περίληψη εισήγησης

Οι περιοριστικές πεποιθήσεις που όλοι οι άνθρωποι έχουμε και ξεκινούν από την μικρή μας ηλικία, αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξή μας και στην καλυτέρευση της ζωής μας. Πολλοί από εμάς παραμένουμε κολλημένοι σ’ αυτές τις πεποιθήσεις και ψάχνουμε εναγωνίως τον τρόπο να απαλλαχτούμε και να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε. Μερικές φορές βολευόμαστε στη «φυλακή» μας χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι μόνο με τη δράση μπορούμε να πετύχουμε πράγματα.

Ο στόχος της παρουσίασης – ομιλίας είναι να δείξουμε πώς με απλούς και βιωματικούς τρόπους μπορούμε να αλλάξουμε τη λειτουργία της σκέψης μας, να την χρησιμοποιούμε προς όφελός μας, αλλά και προς όφελος των συνανθρώπων μας. Τότε καλυτερεύουμε εμείς, βελτιώνονται οι σχέσεις μας, γινόμαστε πιο συνειδητοί και εξελισσόμαστε.

 

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Βαγγέλης Γερογιάννης. Εργάζομαι ως δημοσιογράφος τα τελευταία 20 χρόνια και τα τελευταία 10 ασχολούμαι με την αυτοβελτίωση. Αρχικά με τη μελέτη πολλών βιβλίων, την παρακολούθηση σεμιναρίων και στη συνέχεια με σπουδές coaching. Τον Μάρτιο του 2020 εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο από τις εκδόσεις «Ανω Τελεία» με τίτλο «Αξίζεις», το οποίο ανήκει στο είδος της αυτοβελτίωσης και τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία συγγραφής του δεύτερου. Παράλληλα έχω το δικό blog (www.vaggelisgerogiannis.gr) στο οποίο δημοσιεύω δικά μου άρθρα σχετικού περιεχομένου.

Το προφίλ μου στο facebook: (https://www.facebook.com/vagelis1978).

Η σελίδα μου στο facebook: (https://www.facebook.com/coachingbyvaggelis).