Γιώργος Δελατόλας

Key Note Speaker, Συγγραφέας

Τίτλος Εισήγησης

Ο μύθος του multitasking

Περίληψη εισήγησης

Αν είχατε επιπλέον 40 ώρες κάθε μήνα τι θα κάνατε με αυτό τον επιπλέον χρόνο; Πού θα τον επενδύατε; Δεν είναι περίεργο που ζούμε σε έναν κόσμο που έχει τόσες πολλές συσκευές εξοικονόμησης χρόνου και όμως νιώθουμε ότι έχουμε λιγότερο χρόνο; Μπορούμε να αλλάξουμε τη λειτουργία της σκέψης μας σχετικά με το χρόνο, να την χρησιμοποιούμε προς όφελός μας, αλλά και προς όφελος των συνανθρώπων μας σε έναν κόσμο γεμάτο πηγές διάσπασης της προσοχής μας.

Στόχος της εισήγησης – ομιλίας είναι να αναδείξει τη σπουδαιότητα του χρόνου που χάνεται κάθε μέρα και πώς με απλούς και βιωματικούς τρόπους μπορείτε να γίνετε πιο συνειδητοί στη χρήση του χρόνου σας.

Θα μιλήσουμε για τις τρεις ομάδες ανθρώπων σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου και της παραγωγικότητάς τους – τις δραματικές συνέπειες του multitasking στην ψυχολογία και την παραγωγικότητά μας κάθε φορά που κάνουμε multitasking και τι ακριβώς επικοινωνούμε στους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί μας.

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Δελατολας έχει σπουδάσει Διοίκηση και επικοινωνία και από το 2013 είναι ένας Multi Passionate Entrepreneur όπου έχει δημιουργήσει 6 εταιρείες σε κλάδους όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, την διαφήμιση και την επικοινωνία τον τουρισμό κ.α.

Στο κλάδο του Coaching εχει μπει από το 2018 και πλέον έχει αφοσιωθεί ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν ‘’επιχειρήσεις με ψυχή’’