Ήβη-Χαρά Δικαίου Ημερίδα19/11

Ήβη-Χαρά Δικαίου,DipEd, MProf, PD
Founder & CEO COSMOS CSR

Τίτλος ομιλίας 

“Turn your niche into your brand name”

Περιγραφή

Τι ρόλο παίζει η εξειδίκευση στο coaching market; Αξιοποιώντας το niche μου για να κατακτήσω μερίδιο της αγοράς.

 

Βιογραφικό

Η Ήβη-Χαρά Δικαίου γεννήθηκε στο Λονδίνο και από το 2011 ζει στην Αθήνα. Είναι Business & Executive Coach, απόφοιτη του Παν/μίου Αιγαίου και του Cambridge University. Το ακαδημαϊκό της προφίλ περιστρέφεται γύρω από την εκπαίδευση ενηλίκων, το marketing και το Coaching. Έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία ως διερμηνέας, business English instructor και σύμβουλος επιχειρήσεων. Είναι εθελόντρια από την εφηβική της ηλικία, με ενεργή συμμετοχή στις περιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, σε επίπεδο συντονισμού ομάδων και δράσεων στήριξης.

Το 2021 εμπνεύστηκε τη δημιουργία μιας καινοτόμου εταιρείας, με σκοπό να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και εργαλεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Εταιρείες, Δημόσιους Φορείς και Οργανισμούς, κι έτσι, το 2022 ίδρυσε την COSMOS CSR.

Πρεσβεύει πως η γνώση είναι δύναμη και είναι ανεξάντλητη, γι’ αυτό σπουδάζει διαρκώς αντικείμενα που αγαπά. Τη συναρπάζει η καινοτομία και η πρόοδος. Απολαμβάνει ιδιαίτερα τους περιπάτους στο βουνό με το σκύλο της, όπως επίσης τις όμορφες συζητήσεις με φίλους και τα ταξίδια σε νέους προορισμούς.