JobFestival2022

O HCCMA υποστηρίζει τη δράση #JobFestival και τις δύο ημέρες!

 

Τα μέλη μας θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και θα προσφέρουν συνεδρίες διάρκειας 10’-15′.
Αξιοποιώντας τη δυναμική του coaching και των εξειδικευμένων συμβούλων, coaches-μελών του HCCMA οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν κάνουν το επόμενο βήμα, να ανακαλύψουν τις επιλογές τους, να βρούν πλάνο δράσεις για να καταφέρουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

 

Ημερομηνίες και ώρες : 18 & 19 Νοεμβρίου 2022, 10:00 – 18:00
Χώρος : Θεσσαλονίκη: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

 

Οι παράλληλες δράσεις αφορούν την εξατομικευμένη υποστήριξη των υποψηφίων για εργασία και προσφέρονται εντελώς δωρεάν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το #JobFestival είναι το πληρέστερο φεστιβάλ εργασίας στην Ελλάδα και για πρώτη φορά πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Βασικός του σκοπός είναι να συνδέσει αποτελεσματικά τους υποψήφιους για εργασία με τους εργοδότες που αναζητούν προσωπικό.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και συνεντεύξεις πρόσληψης προσωπικού, ενέργειες δικτύωσης, παράλληλες δράσεις υποστήριξης των υποψηφίων στην αναζήτηση εργασίας, workshop ενημέρωσης για ζητήματα εργασίας και παρουσίασης / ανάλυσης δεξιοτήτων.

Μέσα από μια διαδραστική ατμόσφαιρα αποδεικνύουμε πως η αναζήτηση εργασίας δεν είναι μια μονότονη διαδικασία.

Σκάει δουλειά; Σκάει #JobFestival!

Η είσοδος για τους επισκέπτες του φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για το #JobFestival εδώ
Πληροφορίες για τις παράλληλες δράσεις στη Θεσσαλονίκη εδώ

Ζήνα Σιδερίδου
Life & Business Coach | EMCC Accredited Practitioner Coach & Mentor | Adult Trainer Ε.Κ.Π.Α. | Mindfulness & Compassion Practitioner |

Η Ζήνα Σιδερίδου είναι Life & Business Coach, διαπιστευμένη από τον Διεθνή Οργανισμό EMCC και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Είναι μέλος του EMCC Global, του HCA/EMCC Greece και του συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδος, HCCMA.

Ο συνδυασμός της πολυετούς εργασιακής της εμπειρίας με τις σπουδές της στην Συμβουλευτική και το Coaching, καθώς και οι εξειδικεύσεις με τις οποίες έχει πιστοποιηθεί όπως το Μindfulness και το Compassion την βοήθησαν να δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή προσέγγιση ενδυνάμωσης, με έμφαση στη απόκτηση και ενίσχυση Νοοτροπίας Ανάπτυξης και στην ανάδειξη και αξιοποίηση των ξεχωριστών δεξιοτήτων κάθε ατόμου που υποστηρίζει.

Έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να πετύχουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε!
Στόχος της είναι η ενδυνάμωση ατόμων, σε προσωπικό ή εταιρικό επίπεδο, μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο συνεργασίας, υποστήριξης και αλληλεπίδρασης, που οδηγεί σε συνεχή κινητοποίηση και ξεκάθαρο πλάνο δράσης για την επίτευξη της επιθυμητής αλλαγής και των στόχων τους.

¨Motto¨ ζωής της είναι: “ Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος … και αν θέλουμε να φέρουμε ικανοποίηση και ισορροπία στη ζωή και την εργασία μας, τότε σίγουρα μπορούμε να βρούμε τον τρόπο!!!”

ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ
Msc, Ba Επικοινωνιολόγος
Σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και Διαπροσωπικών Σχέσεων

Με διεθνείς σπουδές επικοινωνίας, κοινωνιολογίας και ανθρωπολογίας, ασχολείται περισσότερο από 25 χρόνια με την έρευνα και προσφορά σε θέματα συμβουλευτικής, καθοδήγησης ζωής και υποστήριξης διαπροσωπικών σχέσεων

Έχει συγγράψει μονογραφίες, μελέτες και ποικίλη αρθρογραφία σε έντυπο και διαδικτυακό τύπο ενώ ασχολήθηκε ως αρχισυντάκτρια και υπεύθυνη έκδοσης βιβλίων, εφημερίδων και εντύπων.
Είναι μέντορας γυναικών σε ζητήματα πολιτικής, ενώ παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή: «το κυνήγι της ευτυχίας» με κοινωνικό και ψυχολογικό περιεχόμενο.
Συμμετέχει στο Δ.Σ του HCCMA.
 

Σοφία Αβραμίδου
Career & Business Coach

Η Σοφία Αβραμίδου είναι πιστοποιημένη Career & Business Coach, Εκπαιδευτικός, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ariston Psychometrics, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ και Εισηγήτρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
Υποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την Εργασιακή τους Μεταμόρφωση πραγματικότητα. Αγαπημένη της αποστολή είναι να βοηθάει όσους θέλουν να κάνουν μετάβαση στην Καριέρα τους και να ιδρύσουν τη δική τους Επιχείρηση με κύρια διέξοδο την Online Επιχειρηματικότητα. Ως Μέντορας Εκπαιδευτικών δημιούργησε την “Greek Tutor Academy” την 1η Ακαδημία Καριέρας και Επιχειρηματικότητας για Εκπαιδευτικούς της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα με σκοπό την ίδρυση της εκπαιδευτικής τους επιχείρησης εφαρμόζοντας στρατηγική Personal Branding, Οικονομική Ευφυία και εργαλεία του Digital Marketing. Επίσης, έχει δημιουργήσει το online συνδρομητικό πρόγραμμα “Μαθαίνω για Μένα- Αναβαθμίζω την Καριέρα μου” με στόχο την απόκτηση soft και business skills απαραίτητων στην Εργασία. Είναι Τακτικό Μέλος στον HCCMA Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος, Ιδρυτικό Μέλος του Σωματείου Μεντόρια, Μέντορας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στον Κοινωνικό Οργανισμό Women Do Business. Έχει σπουδάσει Ιστορία-Αρχαιολογία στο ΑΠΘ, Αρμονία-Πιάνο στο Δ.Ω.Θ. και τώρα φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών και Μάρκετινγκ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Ασπασία Καρποζήλου
Career & Business coach

Η Ασπασία Καρποζήλου είναι career & business coach. Καθοδηγεί εφήβους και ενήλικες να επιλέξουν σπουδές και να σχεδιάσουν την καριέρα τους. Παράλληλα υποστηρίζει εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να βελτιώσουν δεξιότητες, να αναπτυχθούν, να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στο εργασιακό τους περιβάλλον ή την επιχείρησή τους. Έχει σπουδάσει Marketing, Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού, Coaching και Συμβουλευτική. Εργάστηκε για 20 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη ομάδων, τη βελτίωση απόδοσης και τη διαχείριση καριέρας. Πιστεύει στην εργασιακή ευημερία και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να στοχεύσουν προς αυτήν την κατεύθυνση συνδέοντας αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντα τους με την αγορά εργασίας.


ΧΡΥΣΑ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ
Personal
Development & Business Coach

H Χρύσα Τσιακμάκη είναι διαπιστευμένη Coach, με σπουδές στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και επιπρόσθετα NLP Practitioner και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Εκτός από Coach, έχει διατελέσει Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού διαθέτοντας 17 έτη εμπειρία σε πολυεθνικό οργανισμό του τραπεζικού κλάδου και του IT.

Μέλημά της να βοηθήσει όσους επιθυμούν να δουν ολιστικά την θετική επίδραση που έχει η χρήση των μεθόδων και τεχνικών του coaching για την επίτευξη στόχων και αλλαγών. Σκοπός της, να παρακινεί όποιον επιζητά την αλλαγή για την επίτευξη επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής ευτυχίας.

 


ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΤΩΜΕΡΗ
Business-Life and NLP Coach

Με σπουδές στο Kαποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνέχισε με κατάρτιση στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστικη θεραπεία και εξειδίκευση στην συμβουλευτική επικοινωνία και την δημόσια ομιλία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σαν life και NLP coach .

Στην διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί στην μάθηση και στην  εκπαίδευση παιδιών ηλικίας από 3-7 ετών, στην εστίαση και στον καλλιτεχνικό χώρο.
Παράλληλα διατηρεί απ το 2016 επιχείρηση με 10 τουλαχιστον εργαζόμενους μέχρι σήμερα. 

 

Δρ. Μόσχου Καλλιόπη
Εκπαιδευτική Σύμβουλος,
Διδάκτωρ Πανεπ. Ιωαννίνων στη Συμβουλευτική

Η Δρ. Μόσχου Δ. Καλλιόπη είναι Εκπαιδευτική Σύμβουλος, Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο γνωστικό αντικείμενο της Συμβουλευτικής. Παράλληλα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στον τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στις Επιστήμες της Αγωγής. Έχει στο ενεργητικό της πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, καθώς και αντίστοιχες παρουσιάσεις πάνω σε ζητήματα Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει δε συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε ποικίλα συνέδρια και εκπαιδευτικές επιμορφώσεις του κλάδου, με σκοπό την επιστημονική διάδραση και εξέλιξη. Είναι συγγραφέας τριών παιδικών βιβλίων και συν – συγγραφέας σε αρκετούς επιστημονικούς τόμους της Συμβουλευτικής. Είναι διδάσκουσα του αντικειμένου της Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) καθώς και στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παν/μίου Ιωαννίνων.

 

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς
Sales Coach, Business Mentor,
Εκπαιδευτής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας

 

Ο Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς είναι Sales Coach, Business Mentor και Εκπαιδευτής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας.

Οπαδός του Growth Mindset και της μάθησης έχει πιστοποιηθεί στη Συμβουλευτική, το Life Coaching, το Mentoring, το Executive Coaching, το Management, την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία.

Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο Internet Marketing και την Online Eπιχειρηματικότητα, τόσο για να κάνει τη δική του επιχείρηση πιο αποδοτική όσο και για να βοηθήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδας HCCMA και συγγραφέας πολλών e-books.

Έχει υιοθετήσει την άποψη ότι προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να βοηθήσεις όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς ώστε να πετύχουν τους δικούς τους στόχους