Members

Ελίνα Μαξούρα

Ηγεσία και Νοοτροπία Ανάπτυξης Life Business Executive Coach | Mentor | Trainer | Speaker Lelaki Coaching | HCCMA

Η Ελίνα Μαξούρα αξιοποιώντας 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ώς Σύμβουλος Έργων Πληροφορικής και πολυετής σπουδές στο Coaching, CBT, Εκπαίδευση Ενηλίκων κ.α., το 2016 ίδρυσε τη Lelaki Coaching. Μέσα από τα σεμινάρια, τις συνεδρίες που προσφέρει έχει coach-άρει εκατοντάδες ανθρώπους, δεκάδες οργανισμούς και στελέχη, με αποτελέσματα, να αυξήσουν το βαθμό επίγνωσής και εμπιστοσύνης στον εαυτό, να αντιλαμβάνονται τις επιλογές, να επικοινωνούν αποτελεσματικότερα, να οργανώνονται, να καταφέρνουν την εκάστοτε επιτυχία ακόμα και σε συνθήκες «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες»! Θα χαρεί να σε συναντήσει για να μοιραστείτε ιδέες, να σχεδιάσετε το προσωπικό σου πλάνο, για να ζεις τη ζωή, προσωπική και επαγγελματική, που εσύ θέλεις!

Ειρήνη Κασωτάκη

Εκπαιδευτικός & Educational Coach | Γενική Γραμματέας HCCMA

Η Ειρήνη Κασωτάκη είναι μαθηματικός πτυχιούχος της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία με δεξιότητες συμβουλευτικής από το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church του Λονδίνου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα Επιστήμες της Αγωγής – Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με την χρήση των ΤΠΕ (e-Learning) του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η επαγγελματική της δραστηριότητα περιλαμβάνει την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Educational Coaching σε άτομα όλων των ηλικιών που επιθυμούν και επιδιώκουν την απόκτηση ικανοτήτων ή/και δεξιοτήτων για να βιώνουν καλή ποιότητα ζωής σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, επιθυμίες και αξίες

Χρήστος Κόκκινος

Διδάκτωρ Ψυχοσωματικής Ιατρικής

Ο Χρήστος Κόκκινος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ψυχολογία, μεταπτυχιακού διπλώματος στις Νευροεπιστήμες (νευροβιολογία- νευροψυχολογία) καθώς και διδακτορικού στην Ψυχοσωματική Ιατρική. Είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στον τομέα της Συμπεριφορικής και Ψυχοσωματικής Ιατρικής. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία, στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, στη Θετική Ψυχολογία, στη Φυσικοπαθητική θεραπεία και στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Θεραπεία, στη Συμβουλευτική και στην προσέγγιση ασθενών με επερχόμενο θάνατο. Είναι επίσης αρθρογράφος, συγγραφέας, Coach και Μέντορας. Ίδρυσε την «Ψυχοσωματική Θεραπεία και Έρευνα», όπου είναι εκπαιδευτής ενηλίκων και συντονιστής ομάδων θεραπείας, εκπαιδευτικών και ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων εξειδίκευσης που απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Life Leader Coach

Ο Νικολόπουλος Κώστας είναι Ανώτερος Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, και Leadership & Management Instructor | Certified Coach | Expert in Emotional Intelligence and Organizational Behavior Coach Εργαζόμενος σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο η διαχείριση προσωπικού, η διαχείριση χρόνου, η λήψη αποφάσεων υπό πίεση και το leadership να αποτελούν την καθημερινότητα αποτέλεσαν για τον ίδιο την πεμπτουσία της εργασιακής του εμπειρίας. Διδάσκει στην Σχολή Πολέμου Στρατού ξηράς, αντικείμενα Leadership - Logistic Management σε ανώτερους αξιωματικούς. Παράλληλα συνεργάζεται με το Udemy ο οποίος είναι ένας κορυφαίος οργανισμός για διαδικτυακά μαθήματα ως instructor και έχει δημοσιεύσει κύκλους μαθημάτων τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα με θέμα την Τέχνη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στον χώρο εργασίας.

Βούλα Φλώρου

4D Dream Coach & Mentor

H Βούλα Φλώρου είναι Συνιδρύτρια της Dreamers’ Way και Συνδημιουργός της Μεθόδου 4D Dream Coaching®, στην οποία (μετ)εκπαιδεύονται Coaches. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Στο coaching εκπαιδεύτηκε από την CoachU και διαθέτει ειδικεύσεις στη Θετική Ψυχολογία και σε τεχνικές mindfulness & well-being. Διατέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρίες. Από το 2008, με τη δική της Εταιρία, προσφέρει Εκπαίδευση & Executive coaching σε Επιχειρήσεις, έχοντας εμπειρία που ξεπερνά τις 10.000 διδακτικές ώρες. Ως Coach, υποστηρίζει άτομα και Επιχειρήσεις να κάνουν πραγματικότητα τα Όνειρά τους και ως Mentor γυναικών 40+, προσφέρει καθοδήγηση, έτσι ώστε να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του φωτεινού εαυτού τους!

Ήβη-Χαρά Δικαίου

Business & Executive Coach, Mentor, CSR consultant

Η Ήβη-Χαρά Δικαίου είναι Business, Executive Coach, Mentor και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Το 2022 ίδρυσε την COSMOS CSR, μια καινοτόμα εταιρία συμβουλευτικής & διαχείρισης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στην Ειδική Αγωγή (ΑΠΘ) και αριστούχος του “Professional Diploma in Specific Learning Difficulties&Dyslexia” του Πανεπιστημίου EDEXCEL του Λονδίνου. Είναι πιστοποιημένη στην “Κατάρτιση στη Συμβουλευτική και το LifeCoaching” από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει ολοκληρώσει πλειάδα επιμορφώσεων, με τελευταία αυτήν της “Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης” στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συντελώντας στην ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη δημιουργία του κοινωνικού προφίλ τους.

Γιώργος Ανδρέου

Life & Business Coach, δίπλωμα Master Spiritual Life Coach

Life & Business Coach, Master NLP Practitioner, Spiritual Life Coach και Natural Healer. Γειά σας, ονομάζομαι Γιώργος Ανδρέου. Είμαι Life Coach, Master NLP Practitioner, Spiritual Life Coach και Natural Healer με επιμορφώσεις σε αρκετούς τομείς όπως, Business Coaching, NLP Master Practitioning, Cognitive Behavior Therapist, Reiki Master Teacher, Hypnosis Therapy. Εξειδικεύσεις στο Νόμο της Επιτυχίας, Σκέψου & Πλούτισε, του Ναπολέων Χιλ καθώς και τεχνικές εφαρμογής του Νόμου της Έλξης. Μότο μου είναι: Ενέργεια για Ζωή!

ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

BRAND IDENTITY COACH & COMMUNICATION CONSULTANT

Με εμπειρία 15 και πλέον ετών στην Επικοινωνία και το Brand Management και με σπουδές στο κομμάτι των ΜΜΕ, του Artist Management, του Coaching και Μεταπτυχιακό στην Συμβουλευτικής (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία), συνδυάζω τις γνώσεις που λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια για να εργαστώ με επαγγελματίες ώστε να χτίσουμε μαζί την εικόνα που δίνουν προς τα έξω. Ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου, είναι και ο τρόπος που τον παρουσιάζεις. Αν αυτά δεν έχουν συνοχή ή αν κάποιο από τα δυο θέλει βελτιώσεις, είμαι ο άνθρωπός σου.

Νικόλαος Αυγερινός

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Ολιστικού Επιχειρείν

Ξεκίνησα από Μηχανικός, Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και η ζωή με οδήγησε στην πραγματική μου αποστολή. Να βοηθάω ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον σκοπό της ζωής τους και να κάνουν πράξη τα όνειρα και τις ιδέες τους! Πλέον, είμαι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Ολιστικού Επιχειρείν και συνοδεύω ανθρώπους να βρίσκουν τον δρόμο προς αυτό που τους αρέσει, γιατί εκεί βγαίνει το μέγιστο δυναμικό τους ! Προσφέρω υποστήριξη σε ιδιώτες και επαγγελματίες για : • Πεποιθήσεις και Αξίες • Γεωμετρία της Ψυχής • Ολιστικό Επιχειρείν

Κυριακή Μιχαηλάκη

NLP Life coach, Parent coach, Addict family coach

2011-2017 εκπαίδευση και εθελοντική εργασία στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Συμβουλευτική γονέων σχετικά με την αλλαγή στάσης, διαπροσωπικές σχέσεις στην οικογένεια, αντιμετώπιση των επιπτώσεων της χρήσης. Συνεργασία και εποπτεία από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων. 2016-2019 Κατάρτιση και πιστοποιητικά εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην Συμβουλευτική/Life coaching και στο NLP(νευρογλωσσικό προγραμματισμό)/Θετική Ψυχολογία. Από το 2011 έως σήμερα 2/2023 έχω διεξάγει ομαδικές και ατομικές συνεδρίες με ενσυναίσθηση, εχεμύθεια και θετική ολοκλήρωση, 1700> ώρες. Τακτικό Μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching Mentoring HCCMA Διαχείριση προσωπικού ιστολογίου 1400 άρθρων ψυχολογίας - http://sxeseis-kai-sunaisthimata.com

Αγγελική Μπόρα

Mind & Nlp Coach .Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Αποφοίτησα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( ΑΣΟΕΕ) και ασχολήθηκα επαγγελματικά με τον χώρο των πωλήσεων και του εμπορίου .Στην συνέχεια πιστοποιήθηκα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ως life Coach . Εκπαιδευτικά στον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό ( NLP ) και το διδάσκω σε Ιδιωτικό κέντρο Συμβουλευτικής. Παράλληλα έχω παρακολουθήσει πολλές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια και έχω πιστοποιηθεί ως HAPPY life coach , EMDR Therapist, Hoponopono & EFT therapist , REIKI Therapist, CRYSTAL Therapist, RELATIONSHIP Coach , κ.ά. Είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου HCCMA και μέλος της Εταιρίας Κοινωνικής ευθύνης της ,,Ιδρυτικό μέλος της Mentoria , μέλος σε φιλανθρωπικούς συλλόγους hopealcolic κ.α. Αγαπώ την μάθηση ,την επικοινωνία , τα ταξίδια ,την θάλασσα και τα παιδιά !

Τίνα Στρατηγοπούλου

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Επαγγελματίας Θετικής Ψυχολογίας, Πιστοποιημένη Life Coach, Mentor

"Η Τίνα Στρατηγοπούλου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Επαγγελματίας Θετικής Ψυχολογίας, πιστοποιημένη Life Coach και Mentor. Ασχολείται επαγγελματικά με το Coaching από το 2017 με περισσότερες από 1000 ώρες συνεδριών. Είναι ιδιοκτήτρια του ΑΝΘΙΖΕΙΝ (Θετική Ψυχολογία – Coaching), όπου παρέχει Συνεδρίες Coaching και διοργανώνει σεμινάρια & ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Θετική Ψυχολογία και το Coaching από το University of East London και είναι κάτοχος MSc in Applied Positive Psychology & Coaching Psychology. Έχει παρακολουθήσει μια πληθώρα από πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις στους τομείς του Coaching, της Θετικής Ψυχολογίας, της συμβουλευτικής, του NLP και της Εκπαίδευσης από ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς. "

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Family Business Coach / NLP Coach

"Δραστηριοποιούμε ως NLP Coach Οικογενειακών Επιχειρήσεων & στελεχών .Μέσα απο την πολυετή μου παρουσία στις οικογενειακές επιχειρήσεις (Διοικητικό Στέλεχος,B2B Marketer) όραμα μου είναι να βοηθήσω τους ιδιοκτήτες των Οικ.Ε. να συνειδητοποιήσουν πόσο σπουδαίο κύτταρο για το ""Ευ ζην"" των ανθρώπων είναι οι επιχειρήσεις τους και να επενδύσουν στον τομέα που είναι και η διαφορά που κάνει τη διαφορά και δεν είναι άλλος απο την επικοινωνία και τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και του στενού τους κύκλου. Στη Προσωπική Ανάπτυξη βοηθώ τους ανθρώπους να γειώσουν τις σκέψεις, συνειδητοποιήσεις και τα όνειρά τους σε πραξεις και χειροπιαστά αποτελέσματα στη ζωή τους. "

Φένια Κουφάκη

Business & Career Coach

Η Φένια είναι Business Coach υποστηρίζοντας ανθρώπους να ανακαλύψουν τις δεξιότητες και τις δυνάμεις τους στην επαγγελματική τους πορεία και Business Consultant υποστηρίζοντας εταιρείες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας στρατηγικές και εργαλεία που θα μεταμορφώσουν την επιχείρηση τους. Η επαγγελματική της πορεία τα τελευταία 15 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες της έδωσαν την ευκαιρία να ζήσει η ίδια τις προκλήσεις των επιχειρήσεων και να μετατρέψει τα βήματα και τις προκλήσεις της σε εμπειρίες.Η εμπειρία της της δίδαξε ότι το μεγαλύτερο εφόδιο μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποι και η επένδυση στην ανάπτυξη τους είναι απαραίτητη προτεραιότητα.

Ζέττα Τσαπραλή

Life / Executive Coach

ΟΛΓΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ_ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΥ

Life and business coach

Σοφία Παπακαλούση

Life and Career Coach

Ασχολούμαι με την εκπαίδευση ενηλίκων και την προπονητική από το 1994. Εξειδικεύομαι στην εκπαίδευση και την ευημερία ατόμων μεγαλύτερων ηλικιών και την επιλογή αλλά και την αλλαγή καριέρας.

Κωνσταντίνος Ντουρουντάκης

Life-Success&Performance Coach

Ελισσάβετ Μπαλούκα

Life coach

ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

LIFE /BUSINESS & RELATIONSHIPS COACH