JobDay45+ 31 Μαρτίου 2022

Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδας – HCCMA στις ημερίδες #JobDay Τουρισμού και #JobDay 45+ ετών που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching  Mentoring Ελλάδας – #HCCMA στις ημερίδες JobDay 45+ ετών και JobDay Τουρισμού Θεσσαλονίκης του #Skywalker που πραγματοποιήθηκαν 04/03/2022 και 31/03/2022 αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη.

Επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος των ημερίδων που ήταν να έρθουν σε άμεση επαφή εργαζόμενοι και εργοδότες, οι υποψήφιοι να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ή να βρουν μια νέα θέση εργασίας.

Συγκεκριμένα η δράση #JobDay Τουρισμού είναι μια δράση πλαισιωμένη από συνεντεύξεις εταιρειών από τον κλάδο του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό και η δράση #JobDay45+ ετών είναι μια δράση πλαισιωμένη από συνεντεύξεις εταιρειών που επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό που ανήκει σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Διαπιστευμένοι Coaches και Σύμβουλοι του HCCMA στήριξαν τις ημερίδες προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες προσωπικού coaching και συμβουλευτικής στους ενδιαφερόμενους. Επωφελήθηκαν πάνω από 20 συνάνθρωποί μας,  υποψήφιοι εργαζόμενοι ή εν δυνάμει νέοι επιχειρηματίες. Με την παράλληλη δράση υπηρεσία #coaching οι συμμετέχοντες α) γνώρισαν το coaching το οποίο αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία, η οποία μας βοηθά να κατακτήσουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους μας ή να αλλάξουμε τον τρόπο ζωή μας β) βοηθήθηκαν στη σωστή παρουσίαση του βιογραφικού τους και γ) συζήτησαν τους εργασιακούς προβληματισμούς τους οι οποίοι αφορούσαν κυρίως ανάγκη ή επιθυμία αλλαγής καριέρας. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο #JobDay!

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς – Sales Coach, Business Mentor, Εκπαιδευτής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας
Γιώργος Γούλας – Career Advisor, Coaching & Training Services
Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς, Sales Coach, Business Mentor, Εκπαιδευτής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας

Ο Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς είναι Sales Coach, Business Mentor και Εκπαιδευτής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας.

Οπαδός του Growth Mindset και της μάθησης έχει πιστοποιηθεί στη Συμβουλευτική, το Life Coaching, το Mentoring, το Executive Coaching, το Management, την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία.

Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο Internet Marketing και την Online  Eπιχειρηματικότητα, τόσο για να κάνει τη δική του επιχείρηση πιο αποδοτική όσο και για να βοηθήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδας HCCMA και συγγραφέας πολλών e-books.

Έχει υιοθετήσει την άποψη ότι προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να βοηθήσεις όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς ώστε να πετύχουν τους δικούς τους στόχους.

Γιώργος Γούλας
Career Advisor,
Coaching & Training Services

Ένας καταρτισμένος και αποτελεσματικός σύμβουλος & coach! Όσοι συνεργάζονται μαζί του εύκολα αναγνωρίζουν το πάθος, την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό του! Θα σας τον σύστηναν ως έναν άνθρωπο φιλικό, γεμάτο χιούμορ και αστείρευτη ενέργεια που μπορεί να επηρεάσει απροσδόκητα θετικά την καριέρα σας.
Έχει αντλήσει πλούσιες δεξιότητες και εμπειρίες από την επαγγελματική του πορεία στις υπηρεσίες διαχείρισης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων και σημαντικών οργανισμών όπου διεξήγαγε χιλιάδες συνεντεύξεις επιλογής, αξιολόγησης και διερεύνησης αναγκών προσωπικού.
Σήμερα, αξιοποιεί μεθόδους του coaching, της συμβουλευτικής και του επαγγελματικού προσανατολισμού προς όφελος νέων αλλά και έμπειρων επαγγελματιών. Υλοποιεί εκπαιδεύσεις και δημόσιες ομιλίες για θέματα Σταδιοδρομίας, Ηγεσίας, Επιρροής και LinkedIn. Ακόμα, εκπαιδεύει και παρέχει συμβουλες σε οργανισμούς σε κρίσιμες δεξιότητες για την επίτευξη των στόχων τους σε σχέση με τη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, επένδυσε σε αξιόλογες εκπαιδεύσεις στο Coaching και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και σύντομα ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Δια Βίου Μάθηση στο ΕΚΠΑ.Αλέξανδρος Δεσύλλας, Copious Innovative Training & Coaching
Personal & professional Training, Development, Coaching

Ο Αλέξανδρος Δεσύλλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και σήμερα ζει στην
Θεσσαλονίκη.

Η εμπειρία του με τους ανθρώπους & τις επιχειρήσεις, καθώς και με την επίτευξη πολύ υψηλών στόχων, ξεκινά 38 χρόνια πριν.

Από το 1985 πρωταθλητής Ελλάδος & μέλος της Ολυμπιακής ομάδας ελευθέρας πάλης. Από το 1986 προπονητής με πολλές διακρίσεις και με πολύ υψηλές θέσεις των αθλητών του. Από το 1988 κάνει πρωταθλητισμό στο επιχειρείν και συνεργάζεται με πολυεθνικούς ομίλους, ενώ παράλληλα αναπτύσσει πολύπλευρη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στην 36ετή αυτή πορεία του, έχει εκπαιδεύσει και διαχειριστεί την ζωή & την καριέρα εκατοντάδων επιχειρηματιών, επαγγελματιών, στελεχών, αθλητών και απλών ανθρώπων. Παράλληλα, έχει βιώσει ο ίδιος & έχει διαχειριστεί με τον καταλληλότερο τρόπο, επιτυχίες & αποτυχίες, κρίσεις & προκλήσεις..