Αγγελική Τριανταφύλλου Ημερίδα 19/11

Αγγελική Τριανταφύλλου
Σύμβουλος Ανάπτυξης Πωλήσεων

Τίτλος ομιλίας 

Ανάπτυξη νέου πελατολογίου.

Περιγραφή

Θα αναλυθούν τα βήματα για τη δημιουργία πλάνου πωλήσεων με στόχο την εισροή νέων πελατών καθώς και τα είδη πώλησης που μπορεί μία επιχείρηση να ακολουθησει προσαρμοσμένα στις ανάγκες της.

 

Βιογραφικό
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτικής Επικοινωνίας με εξειδίκευση τις δημόσιες σχέσεις στο εσωτερικό ενός οργανισμού. Τα επόμενα χρόνια με βρίσκουν στέλεχος τόσο σε εγχώριες όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις συνδυάζοντας τα δυο μου μεγάλα πάθη, τις δημόσιες σχέσεις και την πώληση.

Μέσα από τις σπουδές, την εμπειρία και τη μεθοδολογία που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ και  προσφέρω με τεράστια επιτυχία, στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζομαι,  τη δημιουργία ισχυρών ομάδων πωλήσεων. Οι ομάδες αυτές αποδίδουν τα μέγιστα και σε ποσοτικά και σε ποιοτικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα έχουν πολύ χαμηλή συχνότητα αποχωρήσεων.

Από την εμπειρία μου πιστεύω ακράδαντα πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν το τμήμα πωλήσεων αποτελούν την καρδιά του οργανισμού γι’ αυτό και είναι μέγιστης σημασίας  για τον οργανισμό να τους επιλέγει προσεκτικά και με στρατηγική, να τους εκπαιδεύει και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να μπορούν να εξελίσσονται καθημερινά.

Στόχος μου είναι να διατηρώ τις αξίες της ομάδας ψηλά και τα αποτελέσματα ακόμη υψηλότερα!