Γιάννης Μικρογιαννάκης Ημερίδα 19/11

Γιάννης Μικρογιαννάκης
Executive, Consultant & Speaker

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Μικρογιαννάκης είναι ένας πολύπλευρος σύμβουλος, αναγνωρισμένος για τα αποτελέσματά του στη διοίκηση ανθρώπων & επιχειρήσεων. Με την εταιρεία του (Mind Ithaca) βοηθά στελέχη και επιχειρήσεις να επιτύχουν αυτό που επιδιώκουν.

Οι μέθοδοί του, Odyssey & Telemachus, θεωρούνται σπουδαία εργαστήρια για την Οργάνωση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στη πράξη. Το τρίτο μέρος της Τριλογίας του (Ithaca), αφορά στις δημόσιες ομιλίες και παρουσιάσεις και είναι αποτέλεσμα 20ετούς δουλειάς πάνω στην έμπνευση των άλλων.

Πριν την Mind Ithaca εργάστηκε επί δεκαετίες στις κορυφαίες εταιρείες business software της χώρας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή τους και στην μηχανογράφηση χιλιάδων επιχειρήσεων. Οι μέθοδοι που καθιέρωσε με τη δουλειά του θεωρούνται πρότυπα από κατασκευαστές λογισμικού, εταιρείες πληροφορικής και managers επιχειρήσεων.

Υπήρξε αθλητής, με πλούσιες εμπειρίες ως ποδοσφαιριστής, πιλότος, ορειβάτης, μαραθωνοδρόμος και αλεξιπτωτιστής αγωνιστικού επιπέδου. Συνεχίζει ακόμα με σκάκι, καταδύσεις και κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλάει Αγγλικά & Γαλλικά.

www.mindithaca.com