Διαχείριση χρόνου

Τίτλος
Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου.

Εισηγήτρια
Ελίνα Μαξούρα, Growth & Leadership Life Business Executive Coach | Mentor | Trainer

Περιγραφή

Στο σεμινάριο αυτό θα επανεξετάζουμε τις πρακτικές διαχείρισης του χρόνου που εφαρμόζουμε μέχρι σήμερα και θα υιοθετήσουμε νέους τρόπους προκειμένου να καταφέρνουμε όλα όσα θέλουμε.
Επίσης θα μοιραστούμε ιδέες, πρακτικές λύσεις και χρήσιμες συμβουλές σε ό,τι αφορά στην οργάνωση, στην ανάθεση εργασιών, στη συνεργασία και στην εξοικονόμηση χρόνου.

Βιογραφικό

H Eλίνα Μαξούρα έχει σπουδές στην Πληροφορική, Coaching, Συμβουλευτική, Mentoring, CBT, NLP, Εκπαίδευση Ενηλίκων, Management, Θετική Ψυχολογία και παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις μέσα από δεκάδες σεμινάρια, συνέδρια, workshops.
Μέσα από τα σεμινάριά της, τις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, την εποπτεία καθώς και την εθελοντική της προσφορά, με όχημα το τρίπτυχο coaching-mentoring-training, έχει οδηγήσει εκατοντάδες ανθρώπους, στελέχη, δεκάδες επιχειρήσεις και εθελοντικούς οργανισμούς στο να αποκτήσουν επίγνωση, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τις επιλογές τους, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, να οργανώσουν τα βήματά τους, ώστε να ζουν τη ζωή που οι ίδιοι θέλουν και να επιτυγχάνουν ακόμα και σε συνθήκες «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες»!