Εισηγητές Retreat

H Eλίνα Μαξούρα έχει σπουδές στην Πληροφορική, Coaching, Συμβουλευτική, Mentoring, CBT, NLP, Εκπαίδευση Ενηλίκων, Management, Θετική Ψυχολογία και παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις μέσα από δεκάδες σεμινάρια, συνέδρια, workshops. Μέσα από τα σεμινάριά της, τις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, την εποπτεία καθώς και την εθελοντική της προσφορά, με όχημα το τρίπτυχο coaching-mentoring-training, έχει οδηγήσει εκατοντάδες ανθρώπους, στελέχη, δεκάδες επιχειρήσεις και εθελοντικούς οργανισμούς στο να αποκτήσουν επίγνωση, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τις επιλογές τους, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, να οργανώσουν τα βήματά τους, ώστε να ζουν τη ζωή που οι ίδιοι θέλουν και να επιτυγχάνουν ακόμα και σε συνθήκες «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες»!
www.lelaki.eu
Μια δική μου απώλεια ήταν η αφορμή για να αρχίσω το μαγικό ταξίδι της αυτοβελτίωσης που με οδήγησε μέσα από κρίσιμα βήματα και σταθμούς να χαρακτηρίζομαι σήμερα ως life- inspirational coach /NLP Μερικοί σταθμοί είναι :
το πανεπιστήμιο Αιγαίου για ένα πιστοποιητικό εξειδίκευσης πάνω στη συμβουλευτική, Life coaching και το mentoring.
MetaMathesis –ITA (International Trainers Academy on NLP) –
Certified Practitioner on NLP
Tony Robbins : UPW (Unleash the power within you)
MINDFULNESS 360 – Certification on MINDFUL COACH
Demetra Jiova : 5D Miracles Method
Χάρης Παπαδόπουλος : Παρακολούθηση βιωματικών σεμιναρίων με μεθόδους αυτογνωσίας
Μαίρη Ζαπίτη : πιστοποίηση πάνω στο Angelic Quantum Spirals – Advanced Method
Οι παραπάνω σταθμοί και διάφορα σεμινάρια και workshops ως βήματα ολοκλήρωσαν το παζλ μου και δημιούργησα το δικό μου τρόπο έκφρασης για τη βελτίωση της πραγματικότητάς μας, το F.D.L. (Fast developement in Life)
Η Κασωτάκη Ειρήνη ζει στο Ηράκλειο Κρήτης με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του
Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church του Λονδίνου. Έχει παρακολουθήσει πολλά
προγράμματα επιμόρφωσης, κατάρτισης και πιστοποίησης από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η επαγγελματική της δραστηριότητα περιλαμβάνει την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Educational Coaching σε άτομα όλων των ηλικιών που επιθυμούν και επιδιώκουν την απόκτηση ικανοτήτων ή/και δεξιοτήτων για να βιώνουν καλή ποιότητα ζωής σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, επιθυμίες και αξίες.
Σπούδασε Δραματικές Τέχνες στην American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης, Ορθοφωνία σύστημα IPA με την Sousan Finch και την Pamela Prather στην Νέα Υόρκη, Κλασικό και Μοντέρνο Χορό στο American College of Greece και Κινησιολογία και Μιμική στο Atelier de Movement της Monika Pagneux και του Phillippe Gaulier στο Παρίσι. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εμψυχώτρια Ομάδων από το Learn Inn του ΕΚΠΑ.
Σπούδασε επίσης, Προπονητική στην Βασιλική Ακαδημία Αντισφαίρισης στο Μπάντμιν της Κορνουόλις με υποτροφία της Βασιλικής Ακαδημίας Αντισφαίρισης, στο Natural Health Science Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP Life Coaching και NLP Master Practitioner από το NLP Greece και το NLP University of Santa Cruz. Εκπαιδεύτηκε με τον Anthony Robbins σε συνεργασία με την Ακαδημία Αυτοβελτίωσης στη Ζυρίχη, τον Mike George σε συνεργασία με το BK World Spiritual University και εργάστηκε ως συντονίστρια ομάδων επίτευξης στόχων και έκφρασης μέσα από την κίνηση και τον λόγο. Έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Stanford University που αφορούν την Επικοινωνία και το Δημιουργικό πλαίσιο ανάπτυξης της σκέψης και της πράξης. Είναι Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΚΠΑ) σε θέματα Δραματικών Τεχνών και Εφαρμογών.
Συνεργάζεται με το τμήμα σπουδών του Πανεπιστημίου Erasmus του Βελγίου για σεμινάρια που αφορούν την “Δραματική Πλευρά του Μουσικού’ και το ‘Σκηνικό Άγχος”, και είναι μέλος του The Volterra Project στην Ιταλία για την χρονιά του 2017.
Είναι καθηγήτρια στο “Θέατρο των Αλλαγών” από το 2006 για εργαστήρια “Υποκριτικής τεχνικής Meisner” και “Υποκριτική στην Κάμερα”. Παραδίδει ONLINE εργαστήρια Υποκριτικής, Μονολόγων για Ακροάσεις, Συγγραφής Θεατρικού Έργου, Σεναρίου.
Έχει σκηνοθετήσει: “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή, “Τρωάδες” του Ευριπίδη, “Όχι, Πείτε μου” του Ευγένιου ΟΝηλλ, “Πίτσαμαν” της Νταρλήν Κραβιότο, “Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική” της Χρύσας Σπηλιώτη, “Καληνύχτα Μαργαρίτα” του Γεράσιμου Σταύρου, “Redial” της Ταμάρ Κάμελ, “Η Σημασία να Είναι Κανείς Ειλικρινής” του Όσκαρ Ουάιλντ, την “Περσεφόνη” του Γιάννη Ρίτσου.
Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός στην Ελλάδα, Δανία, Γερμανία και ΗΠΑ. Σημαντικές είναι οι συνεργασίες με το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης, Orkenfortet Oben Teater της Δανίας, την Freshly Squeezed Orange Juice Theatre Company του Ισραήλ, το Shetler Studios, την Pamela Scott και το Dramatists Guild της Νέας Υόρκης, την Jannis Powell, την Tamar Kummel, το Theatron Inc., την Aaron Concert Artists, την διαφημιστική εταιρεία BBDO και τα τηλεοπτικά κανάλια ANT1 και MEGA. Έχει συνεργαστεί επίσης, ως σκηνοθέτης για τις μεταγλωττίσεις κινούμενων σχεδίων για τον ANT1.
Ως καθηγήτρια Υποκριτικής, συνεργάστηκε με την Δραματική Σχολή “Διομήδης Φωτιάδης”, τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη και το Zed Club, την θεατρική ομάδα του Δήμου Ναυπλίου και ήταν λέκτορας καθηγητής για την Υποκριτική, την Ανάπτυξη Ρόλων και την Συγγραφή Σεναρίου στο SAE Athens Institute στο τμήμα σπουδών 3D Animation and FX.
Έχει λάβει υποτροφίες Fulbright και την American Academy Scholarship.
Είναι Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στον Σύλλογο Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδος.
LinkedIn |  Olga George
Facebook | (20+) Olga George | Facebook
TOC | Όλγα Τζωρτζ. – Θέατρο των Αλλαγών (theater-school.com)
Site | www.olgageorge.com (υπο κατασκευή) 
Σπούδασα στη Νέα Υόρκη της Αμερικής από όπου πήρα το B.S στη Φυσική και MS  στη Φυσική και Ηλεκτρολογία. Υπηρέτησα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό, στη Φρεγάτα Έλλη και Μακεδονία, ως ραδιοεντοπιστής. Από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας πήρα ειδίκευση στην Γνωσιακή Επιστήμη με έμφαση στις θεωρίες μάθησης. Παράλληλα ασχολήθηκα με την συμβουλευτική, παρακολουθώντας σεμινάρια και διαλέξεις. Πρόσφατα απέκτησα ειδίκευση στη Συμβουλευτική και στην Προσωπική Ανάπτυξη (Life Coaching)από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 
Ασχολουμαι με την συγγραφή βιβλίων για παιδιά και εφήβους. Το πρόσφατο βιβλίο μου «Η Ράισο το΄ σκασε» εκδόθηκε απο τις εκδόσεις ΠΗΓΗ. Το επόμενο μου ονομάζεται «Ο μπελάς με το αγγελικό πρόσωπο» που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα. 
Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό και παίρνω μέρος σε αγώνες δρόμου και τριάθλου.
www.linkedin.com/in/gkeram