Ελένη Γεωργοπούλου Ημερίδα 19/11

Ελένη Γεωργοπούλου
Communication Specialist & Brand Identity Coach

Τίτλος ομιλίας 

To Branding ως απαραίτητο εργαλείο μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Περιγραφή

Μέσα σε 50 λεπτά θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την σημασία του branding για μια coaching επιχείρηση. Πως επηρεάζει την επαφή μας με το περιβάλλον, πως εμφανίζεται, πως μπορεί να καθοριστεί και τι επιπτώσεις έχει η απουσία μιας ταυτότητας με γερές βάσεις και συνοχή για την coaching επιχείρησή μας.

 

Βιογραφικό
Με εμπειρία ετών στην Στρατηγική Επικοινωνία, το Brand Management και την Συμβουλευτική, συνδυάζω τις γνώσεις που λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια για να εργαστώ με επαγγελματίες ώστε να χτίσουμε μαζί, μια ταυτότητα με ουσία, συνοχή και αποτελεσματικότητα. Ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου, είναι και ο τρόπος που τον παρουσιάζεις. Το ίδιο ισχύει και με τις επιχειρήσεις.

Οι βασικές μου σπουδές στην Επικοινωνία, με BA in Communication από το Empire State University ολοκληρώθηκαν το 2006 και από τότε εκπαιδεύτηκα στο Artist & Event Management στο Berklee College το 2008. Το 2015 μπήκε στη ζωή μου το coaching όπου και ολοκλήρωσα το Πτυχίο στο Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Executive Coaching από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είμαι κάτοχος MSc στην Συμβουλευτική με CBT (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία) από το Canterbury University.Τον Μάρτιο του 2020 πήρα την πιστοποίηση μετά από την τριετή μου φοίτηση στο Coaching Evolution International με πτυχίο στο Practitioner Level Coaching. Eίμαι μέλος του EMCC Global (Ευρωπαϊκός Σύλλογος Coaching and Mentoring) και στο ΔΣ του HCCMA (Ελληνικός σύλλογος Συμβουλευτική Coaching και Mentoring).