Ιστορίες Επιτυχίας

Από μικρό παιδί κάνω δίαιτες και πάω σε διαιτολόγους, όμως ποτέ δεν κατάφερα να συντηρήσω τα κιλά που έχανα με αποτέλεσμα πάντα να είμαι παχύσαρκη. Το health coaching με βοήθησε να βρω μια ισορροπία στη ζωή μου, να ανακαλύψω τις δυνατότητες μου και να αλλάξω νοοτροπία όσο αφορά το φαγητό. Ανακάλυψα συμπεριφορές που είχα τις οποίες κατανόησα και τώρα μπορώ να διαχειριστώ μόνη μου. Έχω χάσει 15 κιλά και δεν νοιώθω καμία στέρηση ούτε πίεση, είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!!! Κωνσταντίνα Κ.

Είμαι λάτρης του καλού φαγητού και της διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια με όλα τα προβλήματα της εποχής, η κακή διατροφή το αυξημένο σωματικό μου βάρος μαζί με το αυξημένο άγχος προκάλεσαν την αύξηση της πίεσης μου. Ο γιατρός είπε ότι πρέπει να ακολουθήσω φαρμακευτική αγωγή. Δεν μου άρεσε καθόλου σαν ιδέα και άρχισα να ρωτάω. Έμαθα από έναν γνωστό ότι σταμάτησε το χάπι για τον διαβήτη κάνοντας health coaching το οποίο του άλλαξε την ζωή. Σκέφτηκα γιατί όχι και εγώ, στην χειρότερη απλά θα πάρω φαρμ/κη αγωγή. Είμαι στον 3ο μήνα που κάνω health coaching και ήδη νοιώθω άλλος άνθρωπος, είμαι γεμάτος ενέργεια, τα κιλά στην ζυγαριά έπεσαν, οι εξετάσεις αίματος μου βελτιώθηκαν και βέβαια ο γιατρός είπε ότι αν συνεχίσω έτσι για 3 μήνες ακόμη δεν θα χρειαστεί να πάρω φαρμ/κη αγωγή. To health coaching μου έμαθε πόσο απλά είναι να ζούμε πιο υγιεινά χωρίς απαραίτητα να στερούμαστε. Πόσο σημαντικές μπορεί να είναι για την ζωή μας οι μικρές αλλαγές και βέβαια πώς να διαχειρίζομαι το άγχος μου το οποίο είναι σαν δηλητήριο. Γιάννης Λ. επιχειρηματίας

Από μικρή είχα μανία με το σωματικό μου βάρος. Έκανα fad diets όπως τη δίαιτα του Atkins και την Paleo (παλαιολιθική) καθώς και άλλες αποτοξινωτικές δίαιτες. Πάντα έβλεπα αποτελέσματα αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχω ποτέ σταθερό βάρος και να στερούμαι πολλές τροφές χωρίς αποτέλεσμα. Το health coaching με βοήθησε να καταλάβω τι ακριβώς θέλω, ότι η μανία με το βάρος μου προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από εμένα την ίδια. Κατάλαβα τι με κάνει ευτυχισμένη και έμαθα να βάζω ρεαλιστικούς στόχους. Μου έμαθε επίσης έναν υγιεινό τρόπο ζωής, πόσο σημαντική είναι η γυμναστική, πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος και πόσο σημαντικό είναι να πίνω νερό. Μου έμαθε ότι δεν είναι μόνο η διατροφή που επηρεάζει το βάρος μου. Ευχαριστώ! Μελίνα Π. (Ελεύθερη επαγγελματίας)

Ότι και να πω είναι πολύ λίγο… Κάποιους ανθρώπους τους συναντάς στο μονοπάτι της ζωής σου την κατάλληλη στιγμή και με τις σωστές τεχνικές τους και τις γνώσεις τους παίζουν καθοριστικό ρόλο στις μεγάλες σημαντικές αποφάσεις που παίρνεις για να φτάσεις εκεί που Εσύ θες. Μέσα από κάποια σειρά συνεδρίων ξεκίνησα το πανεπιστήμιο στα 40 μου και ο δρόμος της ζωής μου αυτή τη στιγμή είναι πανέμορφος ζωγραφισμένος με τα χρώματα που εγώ διαλέγω!! Νατάσα Κ.

Για το διάστημα που έκανα συνεδρίες πραγματικά είχα αρχίσει να πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου και σιγά σιγά πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζα και φάνταζαν βουνό, αποδείχθηκαν αντιμετωπίσημα. Ήταν γενικά μαθήματα ζωής για μένα και τέτοια μαθήματα δεν ξεχνιούνται. Πιστεύω ότι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν την ανάγκη από τη βοήθεια και την εμπειρία ενός Coach. Όπως ο προπονητής που προγυμνάζει και βοηθάει την ομάδα/τον αθλητή, στο στίβο της ζωής. Thank you Coach!! Μάριος Κ.

Οι συνεδρίες έχουν σαν στόχο να βρεις αυτό που σε κρατάει πίσω…και δεν σου επιτρέπει να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος. Σε μικρό χρονικό διάστημα 4 μηνών κατάφερα…να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, έλεγχο του θυμού μου, να έχω θετική ενέργεια και πάνω από όλα έμαθα να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω!!! Οι συνεδρίες βήμα βήμα με βοήθησαν να ξεκλειδώσω και να ανακαλύψω κομμάτια του εαυτού μου!!! Όλες οι απαντήσεις είναι μέσα μας…το Life Coaching μας βοηθάει να τις ανακαλύψουμε. Λέτα Π.

Το να κάνω Life Coaching είναι από τις πιο σοφές αποφάσεις που έχω πάρει! Αλλάζει ο τρόπος σκέψης και η στάση ζωής σου με τρόπο πολύ ουσιαστικό!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!! Γεωργία Δ.

Πραγματικά θα έπρεπε όλοι να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Life Coaching. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής, μια επένδυση για το μέλλον μας. Πραγματικά, οι μέχρι τώρα συνεδρίες με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ποια ήταν τα λάθος σημεία στα οποία εστίαζα τόσο καιρό, χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Παράλληλα με βοήθησαν να εξελιχθώ ως προσωπικότητα και να βελτιώσω τη σχέση μου με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος μου!! Ευχαριστώ πολύ γι αυτό το ταξίδι ζωής τον Coach μου αλλά και την αγαπημένη μου αδερφή που μου πρότεινε το Life Coaching. Φωτεινή Π.

Ακολούθησα τα βήματα και τις τεχνικές που έμαθα και βλέπω ήδη μέσα σε μερικές βδομάδες τεράστια βελτίωση στους τομείς της ζωής μου που είχα δυσκολία να αντιμετωπίσω μόνος! Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Life Coaching σε όλους! Χρήστος Α.

Όλοι μας περνάμε κάποια στιγμή στη ζωή μας που αισθανόμαστε ότι χάνουμε τους στόχους μας, χαλάει η διάθεση μας χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε τον λόγο, πνιγόμαστε στη ρουτίνα και τα άγχη της δουλειάς και της καθημερινότητας, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας. Το Life Coaching και οι μέθοδοι που δουλέψαμε με τον Coach μου μπόρεσαν να με εφοδιάσουν με ”όπλα” και ”πολεμοφόδια” για να τα χρησιμοποιήσω και να ανταπεξέλθω στο να βρω λύσεις σε ότι με απασχολεί. Απόστολος Μ.

Life Coaching…δεν ξέρουμε καν τι είναι, κι εγώ ακόμη δεν μπορώ να το εξηγήσω με λίγα λόγια. Μπορώ όμως να πω, ότι μου έδειξες πως να σταθώ όταν λύγισα, πως να σκεφτώ όταν παρέλυσα από τις πολλές σκέψεις και το άγχος και με βοήθησες να ξεκινήσω πάλι με νέα βήματα και νέους στόχους!! Χαρά Κ.