Κοπή Πίτας 2024

H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Roof-Garden του Green Suites 5* Boutique Hotel στα Άνω Πατήσια.


Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Κεραμιδά, προέδρου HCCMA:

Με μεγάλη χαρά ο Συλλογος μας υποδέχτηκε παλιά και νέα μέλη σε ένα εορταστικό τρίωρο για το κόψιμο της φετινής βασιλόπιτας. Ο χώρος στο roof garden του Green Hotel and Suites γεμισε απο παλιους και νέους φίλους και coaches που αποφάσισαν να μας τιμήσουν και να γιορτάσουμε μαζί την ευχαριστη αυτή στιγμή.

Σαν νέος πρόεδρος του συλλόγου μας αναλαμβάνω το δύσκολο έργο της συνέχισης μιας τοσο επιτυχημένης θητείας της Ελινας μας. Λαμβάνοντας όλα όσα έχουν γίνει σαν παρακαταθήκη υπόσχομαι και γω να συνεχίσω με αμείωτους ρυθμούς το έργο μας για την αναδειξη του Συλλόγου μας σε πρωταρχικό παράγοντα των εξελίξεων στο τομέα της Συμβουλευτικής του Coaching και του Mentoring.

Ευχομαι σε ολους τους συναδέλφους καλή και πρόσφορη χρονιά με υγεία ευημερία και δυναμη για να εκπληρώσουν  όλα τα θέλω τους και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση και προβολή του Συλλόγου μας. Θα είμαι δίπλα σας να σας στηρίζω.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο νέος σας προεδρος
Γ. Κεραμιδάς
Τεχνικος Συμβουλος, Coach, Συγγραφέας

 


Ακολουθεί η πρόσκληση της εκδήλωσης

Αγαπητοί, αγαπητές,

Με μεγάλη χαρά και τιμή προσκαλούμε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 5 – 8 μμ. στο Roof-Garden του Green Suites 5* Boutique Hotel στα Άνω Πατήσια, για να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές αλληλεπίδρασης, σε ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό χώρο υπό τη θέα της Ακροπόλεως και του Αθηναϊκού ουρανού, ανταλλάσοντας Ευχές για το Νέο Έτος.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ.

ΥΓ. Η πίτα είναι προσφορά του συλλόγου μας και εσείς μπορείτε να κάνετε αλά καρτ την επιλογή σας με ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, εδώ.

Τοποθεσία Green Suites 5* Boutique Hotel