Παπαδημητρίου Ημερίδα 19/11

Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου
Σύμβουλος Εξεύρεσης Πόρων και Φιλανθρωπίας
Certified Fundraising Executive, 21/64 Certified Philanthropy Advisor

Τίτλος ομιλίας 

Δικτύωση για όσους μισούν τη δικτύωση

Περιγραφή

Η δικτύωση είναι απαραίτητη για την επαγγελματική μας εξέλιξη, ωστόσο πολλές φορές νιώθουμε ότι είναι δύσκολη ή ότι “δεν είναι για εμάς”. Πώς μπορούμε λοιπόν να δικτυωθούμε επαγγελματικά, να συνδεθούμε με συνεργάτες με έναν τρόπο ουσιαστικό και αυθεντικό και να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διαρκούν στο χρόνο; Βγαίνοντας από μία μακρά περίοδο περιορισμένων προσωπικών επαφών, η επαγγελματική δικτύωση είναι σημαντικότερη από ποτέ και μπορεί να μας ανοίξει νέους δρόμους.

 

Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου είναι σύμβουλος Εξεύρεσης Πόρων και Φιλανθρωπίας και ιδρύτρια της Inuksuk Consulting, μιας συμβουλευτικής εταιρείας που εργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σκοπό να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν και να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους, μέσα από την κατάρτιση ολοκληρωμένων στρατηγικών πλάνων, τη δικτύωση και το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων εξεύρεσης πόρων.
Η Κωνσταντίνα έχει εμπειρία 15 ετών στην εξεύρεση πόρων, έχοντας εργαστεί σε όλους τους τομείς του fundraising σε ηγετικές θέσεις διεθνών οργανισμών. Έχει εξειδικευτεί στις μεγάλες δωρεές από ιδρύματα, εταιρίες και μεγάλους δωρητές και συνεργάζεται με φορείς της κοινωνίας των πολιτών στα εξής πεδία: στρατηγικός σχεδιασμός, δικτύωση, ηγεσία και διακυβέρνηση, κατάρτιση πλάνων εξεύρεσης πόρων, σχεδιασμός μελέτης ετοιμότητας, ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων εξεύρεσης πόρων από μεγάλες δωρεές.
Η Κωνσταντίνα κατέχει τίτλο MA in International Business και έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό πάνω σε θέματα ηγεσίας, μεθοδολογίας στην εξεύρεση πόρων από μεγάλους δωρητές, ανάπτυξης συνεργασιών με εταιρίες και καλλιέργειας σχέσεων με μεγάλους δωρητές.

http://www.linkedin.com/in/konstantina-papadimitriou