ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07.09.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
07.09.2021

2ο  Πανελλήνιο Συνέδριο
του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching,  Mentoring Ελλάδας – HCCMA,  
Διαδικτυακά, 16-17 Οκτωβρίου 2021

Ο Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching  Mentoring Ελλάδας – HCCMAδιοργανώνει το δεύτερο πανελλήνιο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω zoom με τίτλο: «Δεξιότητες και Αναπτυξιακή Νοοτροπία»,  16 και 17 Οκτωβρίου 2021.
Σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι η διερεύνηση της συμβολής του Coaching του Μentoring και της Συμβουλευτικής στη διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης και της απόκτησης των δεξιοτήτων που θα συνεισφέρουν,  τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε ο άνθρωπος να ζει μία ολοκληρωμένη ζωή με ευημερία και υγεία.
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, coaches, συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές.
Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν Νοοτροπία-Mindset / Επαγγελματική Ανάπτυξη, Αυτό-Ανάπτυξη, Αυτό – Εκπαίδευση / Δεξιότητες – Soft Skills.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, προφορικές ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες.

Xορηγοί επικοινωνίας: Skywalker.gr , Stentoras.gr , www.omorfizoi.gr ,  www.insuranceforum.gr, Περιοδικό “The Insurer“
Επιμέλεια Καμπάνιας: Face2Face

Δηλώστε Συμμετοχή


Πληροφορίες πληρωμής
Η γενική συμμετοχή στο συνέδριο είναι 40 ευρώ. Η συμμετοχή για τα μέλη, τους φίλους του HCCMA και για φοιτητές είναι 20 ευρώ.
Με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR 97 0172 1480 0051 4809 1157 131
Δικαιούχος: Σύλλογος Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος
Ποσό κατάθεσης: 40€ ή 20€

 

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Περιοδικό “The Insurer“