Συνεργασία με την Ακαδημία Εθελοντισμού Help Hellas

Δελτίο Τύπου

Ο σύλλογος HCCMA (Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching Mentoring Ελλάδας) σε αυτήν τη πρωτόγνωρη για τη χώρα εποχή είναι εδώ, πρόθυμος να βοηθήσει προσφέροντας την αρωγή του σε όποιον δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την καινούρια πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Ακαδημία Εθελοντισμού Help Hellas υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Help the people.

Ο σύλλογός μας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα έτσι ώστε να παρέχουν τη βοήθειά τους στη διαχείριση προκλήσεων που προκαλούνται από άμεσες η έμμεσες αλλαγές, είτε στην αντιμετώπιση της υπερβολικής ανησυχίας είτε στην προσαρμογή των νέων δεδομένων καταστάσεων που καλούνται να υπερνικήσουν.

Τηρώντας πάντα εχεμύθεια, ασκώντας ενεργητική ακρόαση, διαχωρίζοντας την σκέψη από την πραγματικότητα, μπορούμε να συνεισφέρουμε αποτελεσματικά ώστε ο καθένας να ανακαλύψει τις δυνατότητες και τις κρυμμένες ίσως δεξιότητες του, για να ανταπεξέλθει στη δυσκολία της στιγμής.

Περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε ενδεικτικά :

Business coach
(Επαγγελματικές προκλήσεις λόγω άμεσων αλλαγών (αλλαγή καριέρας, online τρόποι εργασίας κλπ).

Life coach
(Βρίσκουμε δυνατά σημεία και δεξιότητες για να επιφέρουμε τη γαλήνη και την ηρεμία στην καθημερινότητα και την ισορροπία στις σχέσεις).

Spiritual coach
Ωθούμε το πνεύμα της δράσης και της συνέπειας στους φοιτητές έτσι ώστε να μην παραδοθούν στον κυκεώνα της αδράνειας και της αναβλητικότητας.

Οι συναντήσεις θα γίνονται μέσω διαδικτύου και θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών

Εστιάζουμε σε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε : τις σκέψεις μας, τη συμπεριφορά μας, τις πράξεις μας.
Σεβόμαστε και ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας έτσι ώστε να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού.
Πιστεύουμε στην ανιδιοτελή αρωγή, στην συνεργασία και στο αμέριστο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σε αυτή την προσπάθεια για τα καλύτερα αποτελέσματα!

#Μένουμε σπίτι
Μαζί μπορούμε περισσότερα!!!
To ΔΣ του HCCMA
Σύλλογος Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδας