Ψηφιακή Κοπή Πίτας HCCMA 2021

Με μεγάλη επιτυχία και σε ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδας – HCCMA, έκοψε για πρώτη φορά Ψηφιακή Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 για όλα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, μέσω της πλατφόρμας zoom και της εφαρμογής ΓΑΒ LAB Εικονική Βασιλόπιτα, του Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πολλοί οι τυχεροί της βραδιάς, με πρώτη την κυρία Μαθιουδάκη Σοφία που κέρδισε το φλουρί της εικονικής πίτας, δυο βιβλία και ένα κουπόνι  με το οποίο μπορεί  για όλο το 2021 να αγοράζει βιβλία από Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων, στην οδό Πειραιώς 132, προς 1,5€ το ένα, επιλέγοντας ανάμεσα σε 15.000 τίτλους βιβλίων. Ενώ ακόμα 23 μέλη κέρδισαν μετά από κλήρωση, από ένα βιβλίο.

Θερμά ευχαριστούμε τα μέλη μας και συγγραφείς Άννα Μερτζάνη «Κοραλλένια» και Καίτη Σαμαρτζή «Στους δρόμους των αγγέλων»,  που προσέφεραν από ένα βιβλίο τους!

Ακολούθησε προσωπικό μήνυμα για το 2021 από όλους τους παρευρισκόμενους, με ευχές για ανάπτυξη, αγάπη, πίστη, ψυχική ανθεκτικότητα, επιμονή, εκφρασμένα συναισθήματα, δύναμη, χαρά, ζωντάνια, δημιουργικότητα, ελευθερία, σεβασμό, ενσυναίσθηση, αφθονία, αυθεντικότητα, αλληλοϋποστήριξη, γέλιο, υγεία, ειλικρίνεια να κυριαρχούν, σε μια υπέροχη, θετική ατμόσφαιρα!

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμητική τους παρουσία.

Καλή, δημιουργική, φωτεινή χρονιά!

Και του χρόνου με Υγεία!