1η Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη

 

Δελτίο Τύπου

Για την ημερίδα “Coach your coaching business!”- «Αναπτύσσοντας μεθοδικά την coaching επιχείρησή σου!»

Με επιτυχία και αυθόρμητη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η 2η ημερίδα του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA,  με τίτλο: «Coach your coaching business!» – «Αναπτύσσοντας μεθοδικά την coaching επιχείρησή σου!» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Capsis Hotel Thessaloniki», στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον μελών του Συλλόγου και επαγγελματιών coaches, συμβούλων, στελεχών επιχειρήσεων, επαγγελματιών, εκπαιδευτικών, start uppers και νέων επιχειρηματιών από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να δώσει μερικά ακόμη εφόδια για την επαγγελματική τους ανάπτυξη ως coaches.

Στόχος της ημερίδας ήταν να αποτελέσει έναν οδηγό για την ανάπτυξη της καριέρας ενός Coach. Οι ομιλητές, καταξιωμένοι στο χώρο τους coaches, που προέρχονται από όλους τους κλάδους του coaching, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και executives κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, σχετικά με την ανάπτυξη και υποστήριξη μιας coaching επιχείρησης, αλλά και του  ίδιου του coach που παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει τη δική του επιχειρηματική προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο  Δ. Φλαμούρης έδωσε το πρώτο στίγμα για το πως μπορεί να κάνει κάποιος το coaching επάγγελμα, ενώ για την αναγκαιότητα  του Personal Brand και την προώθηση της επαγγελματικής ταυτότητας μίλησε η Χ. Δότσα. Η Ε. Δεργιαδέ μας αποκάλυψε  τη σημασία του Networking ως επαγγελματικό εργαλείο, η Φ.  Βαβίτσα μας οδήγησε να βρούμε τη φωνή μας στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου, ενώ ο Α. Κρητικός πώς θα αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες του.
Το Β΄ μέρος της ημερίδας ξεκίνησε με την Ε. Μαξούρα που κατά τη διάρκεια workshop  ανέδειξε με τη βοήθεια του κοινού, την ώθηση που δίνει στην καριέρα του coach η δυνατότητα  του public speaking .
H Κ. Κεραμιδάκη «οριοθέτησε» το coaching και η Ε. Φερεκύδου αναφέρθηκε στις εξειδικεύσεις του coaching και πώς διακρίνονται.
Ο Δ. Τσέλιος αναφέρθηκε στους τρόπους ενίσχυσης της αφοσίωσης των πελατών και ο Α. Γκαγκαλνάς στην τιμολόγηση και την οικονομική διαχείριση. Το θεραπευτικό συμβόλαιο παρουσιάστηκε από την Μ. Ζουλουφού και ο κώδικας δεοντολογίας από την Κ. Αντωνοπούλου.

Στο τέλος της ημερίδας έγινε συζήτηση, λύθηκαν απορίες με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ συναδέλφων. Επισημάνθηκαν τα εμπόδια, οι παγίδες και οι τρόποι  που μπορεί να αντιμετωπιστούν όλες τις επιχειρηματικές πλευρές και οι πιθανές προκλήσεις στο ξεκίνημα της προσωπικής  καριέρας ενός coach.

Η ημερίδα “Coaching your business” ήταν η 2η ημερίδα του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA και η πρώτη στην Θεσσαλονίκη, που έκλεισε με την αμοιβαία υπόσχεση να ακολυθήσουν πολλά άλλα events στο μέλλον.

 
 
Ευχαριστούμε θερμά
 
την Face2Face για την επιμέλεια
την Βάνα Γρηγορίου facebook profile:Vana Grigoriou , instagram profile:vana_gr για τη φωτογραφική κάλυψη
τους χορηγούς επικοινωνίας
Stentoras Skywalkergr και Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
 
τα μέλη του ΔΣ
τα μέλη του συλλόγου που στήριξαν την ημερίδα
τον κ.@Γιώργο Δαλακούρα που χρονομέτρησε, για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας.